Kiss József Zsolt mentálhigiénés szakember

Kiss József Zsolt mentálhigiénés szakember

Főoldal

2020. március 31. - Kiss J. Zsolt

2024. októbertől új, kezdő asztrológia műhely / iskola indul. Bővebb információk az Asztrológiai műhely / iskola menüpontban olvashatóak. 

 

Köszönöm a sok megkeresést, de kérem, vegyék figyelembe, hogy egyéni ügyfeleket jelenleg NEM tudok fogadni, egyéni konzultációban csak a tanítványaimmal tudok foglalkozni, akik a csoportjaimba járnak, vagy oda jelentkeznek. A meghirdetett csoportokra ettől függetlenül, folyamatosan lehet jelentkezni.

Ez az üzenet visszavonásig érvényes.

Köszönöm megértésüket.

 

banner_640x330_csakcim_1.jpg


Kedves Érdeklődők!

Újra csak köszönetem fejezem ki, a 2020 jan.24.-én elhangzott, a "Kígyó levedli bőrét" címet viselő, a 2020-ról és következő időkről szóló előadásom kapcsán érkezett sok hála és visszajelzésért, kérdésért, azért,hogy ennyi embert inspirált, segített-a tapasztalataim alapján-, ahogy a szép számú megjelenésért is az élő előadáson és ezt folytatva az ugyancsak bőséges megtekintésekért.

A rendezvényről készült videót szívem szerint én már azt követően ingyenesen közzé tettem volna, ám miután az egy költségekkel,s szervezéssel járó program volt, belépődíjjal, úgy tartottuk korrektnek azok felé akik ezért fizettek, hogy ez a felvétel utána egy kisebb összegért legyen letölthető a további nézők számára. Ám azóta eltelt már fél év, s úgy látom talán még nagyobb a nyitottség erre, ahogy azt is,hogy komolyan szükség van az ébredésre, ez utóbbit többen közületek is kifejezték, s bizony azt is észleltem, hogy jó néhányan vannak olyanok is akiknek a pénzügyi helyzete az elmúlt hónapokban megromlott, így munkatársaimmal együtt úgy döntöttünk, hogy mostantól az előadás felvételét a Kiss József Zsolt asztrológus youtube csatornáján már grátis, szabadon elérhetővé tesszük, fogadjátok szeretettel.A magam és munkatársaim nevében is köszönöm türelmeteket, megértéseteket, ezen videó mostani megjelentetésével kapcsolatban.

Mint kiderült, nem nálatok volt a hiba, akik szerettétek volna megnézni, és az sem biztos, hogy nálunk, sőt, nem is tudjuk igazán, hogy technikai eredetű-e. Amit tapasztaltunk az az, hogy amint amint a videót feltettük, hogy nyilvánosan elérhető legyen számotokra, az előadás kb. 8-18p-ig terjedő részében egy számunkra ismeretlen kimaszkolás jelent meg, ami kitakarta a képernyő egy jó részét, és amire nem volt ráhatásunk, legalábbis a műszaki részért felelős kollégám elmondása szerint. Ezt igyekeztünk orvosolni, minek során ugyan ennek okára nem jöttünk rá, de a többszörös újratöltést követően, most még mielőtt elérhetővé tettük a felvételt, ez a jelenség nem mutatkozott. Amennyiben mégis, azért eddig is, ettől a videó azon része is hallható volt és az előadás tartalmilag nem sérült. Bízom benne, most csak ennyit tudok, hogy az előadást ti is úgy tudjátok majd látni, hibátlanul, ahogy mi most, a publikussá válás előtt.

Az előadás ezen a linken érhető el:  A kígyó levedli bőrét - Youtube

Hihetünk-e az asztrológiában és a horoszkópban?

Mire használható az asztrológia és hogyan tud utat mutatni az embereknek az önmegismerésük útján? Mennyire determinálják, befolyásolják az eseményeket a bolygóállások? Mit határoz meg a születési horoszkóp? Jó térkép-e és egyáltalán hogyan kell használni?

Miket tudhatok meg saját magamról a horoszkópom, az asztrológiai elemzésem alapján?

Hogyan szolgálja a felébredést a horoszkóp? Kiolvasható-e belőle a tudatszint? Mennyi szabad akaratunk van, és hogyan tudjuk azt beengedni az életünkbe?

Kiss József Zsolt és Jakab István beszélgetése.

A bejegyzés trackback címe:

https://kissjozsefzsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr6115577210
süti beállítások módosítása